خواص گردو
- توضیحات
- منتشر شده در دوشنبه, 02 آذر 1394 14:33
- بازدید: 5927
گردو دارای درختان بلند و زیبایی می باشد .گردو را به دلیل وجود امگا 3 فراوان ،غذای مغز نیز می نامند . مصرف چهار عدد مغز گردو در روز موجب افزایش اسید چرب ضروری امگا 3 میشود.
ازگردو 15 گونه ی مختلف وجود دارد که بومی نواحی مختلف نیمکره ی شمالی میباشد .ارقام مختلف گردوی معمولی از نظر حساسیت به سرما با هم متفاوت اند و از بین انها ,از حساس تا مقاوم وجود دارد.
درخت گردو در شرایط مناسب ,رشد بسیار زیادی دارد و نزدیک به 200 – 300 سال عمر میکند,این گیاه در 5-6 سالگی به بار مینشیند و از10 تا 15 سالگی به بعد حداکثر محصول را تولید میکند.
برخی خواص گردو :
1-مصرف آن به بیماران کبدی توصیه شده است.
2-امگا۳ موجود در آن ضدافسردگی و میزان کلسترول خون را کاهش می دهد.
3- مصرف منظم گردو از حادتر شدن بیماری هایی مانند آلزایمر جلوگیری می کند و بروز آن را به تاخیر می اندازد.
4-دم کرده برگ درخت گردو برای درمان ورم مفاصل توصیه می شود.
5-برگ تازه درخت گردو حشرات موذی مانند ساس و.. را از بین می برد.
6-گردو بهترین منبع منگنز و مس می باشد.
7-گردو حاوی بیشترین مقدار ویتامین های B۶، B۱ و B۵ می باشد.
8- چربی موجود در گردو ، پایین آورنده (LDL) کلسترول بد و افزایش دهنده (HDL)کلسترول خوب است.
9- مصرف گردو از تشكيل سنگ كليه و سنگ كيسه صفرا جلوگيري مي كند.
10- و...